Yhteystiedot

FM Oili Niittynen
*Tieto- ja viestintätekniikan opettaja
*Projektinhallinnan ja
sosiaalisen median asiantuntija
oili.niittynen (at) gmail.com
puh. 040 545 1896

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:48999 kpl

LinkedIn

  • LinkedIn on kasvattanut jatkuvasti suosiotaan eri alojen ammattilaisten verkottumispaikkana. Tällä hetkellä LinkedIn-käyttäjiä on Suomessa jo yli 700 000, mikä nostaa LinkedIn:in toiseksi suosituimmaksi yhteisöpalveluksi Facebookin jälkeen.
  • LinkedIn kehittää jatkuvasti verkottumiseen ja urakehitykseen panostaville ammattilaisille sekä yrityksille suunnattuja työvälineitä.
  • Uusia toimintoja on tuotu tänä vuonna tarjolle sekä markkinoinnin, henkilöbrändäyksen että rekrytoinnin tarpeisiin. (30.10.2014)

LinkedIn on  verkkoyhteisöpalvelu ja verkostoitumisväline.

Käyttäjät voivat laittaa CV:n, harrastukset, kiinnostukset, saada suosituksia entisiltä pomoilta ja työkavereilta sekä suositella muita.

LinkedIn ei ole varsinaisesti työnhakupaikka, mutta se on hyvä väline laajentaa omaa verkostoa ja sitä kautta saada mahdollisia työtarjouksia sekä löytää hakemiansa työntekijöitä.

LinkedInin kasvavaa suosiota rekrytoinnissa kuvaa hyvin se, että Suomestakin löytyy jo yrityksiä, jotka eivät ota vastaan perinteistä CV:tä työnhakutilanteessa, vaan sen sijaan hyödyntävät LinkedInin kautta saatavaa tietoa. LinkedIn-profiili voikin antaa työnhakijasta kattavamman kuvan kuin perinteinen CV.

 

Opas LinkedIn:n käyttöön työnhaussa.

Näin maksimoit hyötysi LinkedInistä! 

Siirry tästä www.linkedin.com !

LinkedIn työnhaun välineenä -videot

Osa 1          Osa 2          Osa 3     Pidempi video (43 min)
Vinkit akateemisille (videon kesto 2:46, linkki lisätty 29.4.14)
LinkedIn Tehokäyttöön (linkki lisätty 3.4.2014)

Sähköpostiviestejä LinkedIn:ltä